Принцът и принцесата на Уелс излязоха на червения килим на Royal

...
Принцът и принцесата на Уелс излязоха на червения килим на Royal
Коментари Харесай

Достойнството преди всичко: Кейт и Уилям реагираха на обвиненията в расизъм

Принцът и принцесата на Уелс излязоха на аления килим на Royal Variety Performance в четвъртък. Тази обществена поява беше по-различна от останалите, така като  Кейт и Уилям са забъркани в нов скандал, щръкнал над главите на кралското семейство тази седмица. 

Когато двамата излязоха от колата си, репортерите ги засипаха с въпроси, свързани с новата биографична книга на създателя Омид Скоби - “Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival. ”  Холандският превод на книгата е краткотрайно отстранен от рафтовете на магазините, защото се оповестява, че в него са включени имената на членовете на кралското семейство, взели участие в диалог, включващ проблемен коментар за цвета на кожата на Арчи - синът на Меган Маркъл и принц Хари.

В сряда вечер английският журналист Пиърс Морган назова кралските особи в шоуто си.  Според Морган крал Чарлз и Кейт Мидълтън са имали терзания, че Арчи ще се роди с тъмна кожа.
                             

На фона на тази нова стихия Кейт и Уилям резервираха видимо успокоение. Във видео, снимано от PEOPLE на събитието, се чува по какъв начин репортерите се провикват: „ Ваше кралско височество, имате ли коментар по отношение на книгата на Омид Скоби? “ и " Гледахте ли шоуто на Пиърс Морган нощес, Ваши кралски височества? "
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Принц Уилям и принцеса Кейт не дадоха отговор на въпросите. Вместо това те се приближиха един към различен и за малко се хванаха за ръце, преди Уилям да постави ръка на гърба на брачната половинка си и да преминат по аления килим.

От Бъкингамският замък към момента не са коментирали обстановката към скандалните разкрития в книгата на Скоби.

В извънредно изказване пред PEOPLE, създателят споделя: „ След като написах и редактирах единствено британската версия на Endgame, мога да разясня единствено този ръкопис – който не показва имената на двете лица, взели участие в диалога. Радвам се да чуя, че грешката в превода на холандското издание се поправя. "

still copying and trying to steal Meghan Markles style
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР